Derfor bør du indrette med spejle

Der er i dag mange, er bor i nogle mindre hjem. Det vil sige, at de skal udnytte meget få kvadratmeter for at få de omgivelser, som de drømmer om. Det kræver ofte, at man er praktisk, og man tænker sig grundigt om, når man indretter sig – og særligt én ting er særligt værdifuld at kaste sin opmærksomhed efter.

Her er der tale om flotte spejle. Spejle er nemlig ikke blot praktiske, fordi de lader os se, hvordan vi ser ud, de har en anden egenskab, der specielt i mindre hjem er en fordel.

Skab en meget større rumfornemmelse

Spejle kan nemlig snyde øjet.

Det vil sige, at du med et spejl kan få et rum til at se større ud, end det egentlig er. Derfor er der mange, der vælger at placerer et meget stort spejl i et mindre rum, idet de så skaber en illusion af mere plads.

Det kan for eksempel være en fordel at placere et større spejl i en smal gang, idet du så skaber en større rumfornemmelse, der straks giver mere luft og ro. Men forsøg dig også gerne frem i både stue, soveværelse og kontor.

Oplev et mere kunstnerisk og æstetisk hjem

Derudover er spejle særdeles smukke. Det betyder, at de kan udgøre et kunstnerisk islæt sig selv, når du vælger at indrette med dem. Og det er noget, der gælder, hvad end det er er tale om de traditionelle spejle, der hænges på væggen, eller du er mere eksperimenterende med den spejlende overfalde. Det kan for eksempel være i nipsgenstande, du kan pynte med.

Forsøg dig også gerne frem med spejle i forskellige former for på den måde at forene det praktiske med det kunstneriske. Det er for alvor noget, der vil bidrage til et mere æstetisk hjem, som synes rart at opholde sig i.