Indretningsstil: Fransk Landstil

Der findes mange forskellige indretningsstile, som giver fuldstændig forskellige udtryk i hjemmet. Det giver nemlig et meget anerledes udtryk i stuen, hvis du indretter efter New Yorker, end hvis du indretter efter boheme. Hvilken indretningsstil du skal have i dit hjem, kommer derfor helt an på, hvad du godt kan lide af udtryk. Har du svært ved at vælge en indretningsstil, som du godt kan lide, kan du altid tage udgangspunkt i, hvilke møbler du godt kan lide. Dette kan nemlig have en rigtig stor indflydelse på din indretningsstil.

Denne artikel vil komme med en beskrivelse af den franske landstil, så du får en ide om, hvordan denne indretningsstil ser ud og hvilket udtryk det giver i et rum.

Den franske landstil kendetegnes ved den mere romantiske og hyggelige stemning. Det er en indretningsstil, som er meget lyst i udtrykket, da der bliver brugt mange lyse møbler og dekorationer. Hvid og beige er derfor to farver, som bruges ofte i den franske landstil. Disse er ofte kombineret med lyse og naturlige træmøbler og pynt i kobber eller zink. Hele stilen handler om romantik, hygge og nostalgi, så der er skruet helt op for tilbehøret og dekorationerne.

Der er ikke noget minimalisme over denne indretningsstil, så det handler om møbler med flotte udskæringer eller åbne møbler, hvor pynt og dekorationer kan vises frem. Pynt og dekorationer skaber en helhed i denne stil, så en masse nipsting og nogle fine plakater på væggene er essentielt. Hygge er også et essentielt element i den franske landstil. Hvilket hører tæt sammen med nostalgien og det hyggelig ved en masse pynteting. Derudover bliver der også tilføjet en masse blødhed i stilen med masser af stof. Alt slags stof kan bruges, så længe det har et roligt udtryk. Derfor bruges puder, betræk og duge meget i indretningen.

Alt dette er med til at give indretningen et romantisk og hyggeligt udtryk.