Lær mere om Kragelund Furniture

Trænger du til virkelig at kunne nyde en god film i stuen, mens du sidder komfortabelt? Måske du aldrig har været rigtigt glad for den sofa, I har lige nu. Der findes så mange forskellige sofaer, og vi har hver især helt individuelle behov for, hvordan vi sidder godt. Derfor kan det også tage tid at finde en sofa, der virkelig fungerer godt for alle i husstanden. Et godt sted at starte er dog at vælge noget, hvor kvaliteten er i højsædet.

Kragelund furniture har mange eksempler på lækre sofaer, der passer ind i mange forskellige hjem. Træet brugt til ramme på møblerne fås i flere sorter og nuancer, og det gør, at I kan passe det ind til resten af de ting, I har stående. Har I allerede et sofabord, skabe eller reoler i bøg i stuen? Så kan det virke rodet, hvis der pludselig bliver sat eg ind – vælg hellere noget, der passer godt sammen.

Lædersofa eller tekstil?

Det er med at tage en beslutning om, hvilken type af betræk, I godt kunne tænke jer. Læder er typisk den lidt dyrere løsning, men det er et meget klassisk valg, og læder holder meget længe. Samtidig er det let at vedligeholde læder, der blot kan tørres over med en fugtig klud. På sigt vil sofaen måske få noget patina, men det bliver læderet kun smukkere af.

I kan også vælge sofapuder i tekstil, hvor I har stor valgfrihed mellem farver. Tekstil er typisk lidt billigere at investere i, og så har I her muligheden for faktisk at vaske betrækket. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så I må overveje, hvad der passer bedst ind hos jer. Tag meget gerne et kig på Kragelund furniture, som har lidt af begge dele, så I kan tage en god og velovervejet beslutning om, hvilken sofa I ønsker.