Lys dit hjem op med design

Ønsker du at gøre lidt ekstra for dig selv i sin indretning, kan du starte med at købe et designermærke. Dette kunne f.eks. være en designerlampe, som vil give meget glæde, hver gang du kigger på den. Mange billigere forhandlere sælger ofte lamper, som minder meget om de berygtede designermærker, men i og med de ikke har navnet med sig, falder disse lamper også bare i værdi, det øjeblik, de kommer inden for din dør. Gør derfor dig selv en tjeneste og find en designerlampe, som passer ind i dit hjem.

Ny loftslampe til stue, køkken eller spisestue

Et designermærke, som der er værd at holde øje med, er Toldbod. Dette er designet af et belysningsfirma, hvoraf kvaliteten af disse er i top. Mangler du en lampe til din stue eller over spisebordet, vil en toldbod pendel være et muligt bud. Dette er en helt klassisk hængelampe, designet i minimalistisk stil, hvoraf den kan passe ind i ethvert hjem. Lamperne er holdt i rolige og dæmpede nuancer, og fås i hvid, sort, mørk rosa og forskellige versioner af grå. Det er altså en let lampe at flette ind; både i design og farve.

Serien fortsætter ud i det blå

Er det ikke inden døre du mangler en lampe, men derimod noget til at lyse op rundt om din grund, kan Toldbod også være behjælpelig. De forhandler ligeledes udendørslamper, som både kan oplyse din terrasse, indkørsel og have. Udendørslamperne fås i en vægmodel og en med fod. Væglamperne gør sig især egnet langs huset, hvis en sti eller terrasse mangler lys, hvorimod standerlampen kan stå isoleret for sig, eller som en del af et loungesæt på terrassen. På samme måde som hængelamperne, fås udendørslamperne også i rolige og naturnære farver, hvoraf de blender godt ind i enhver omgivelse. Gør derfor dig selv den tjeneste, og invester i en flot designerlampe.