Sådan tilpasser du dine møbler din personlige stil

Indretning kan være meget personligt. Vi er alle sammen forskellige. Derfor vil vi også indrette os forskelligt. Og på den måde afspejler din indretning altså også til en vis grad din personlighed. Men det er de færreste, der har forstand på helt selv at fremstille alle de møbler, man indretter med. Derfor er det heller ikke sikkert, at dine møbler nødvendigvis passer perfekt til din personlige stil. Men så kan du måske følge nogle af disse råd for at tilpasse dem dig.

Sæt nye messinggreb på diverse låger

En lille detalje, der nemt kan gøre en afgørende forskel er greb. Hvis du derfor ikke er tilfreds med de greb, der er på dine låger rundt omkring i huset, så findes der faktisk messinggreb i mange varianter. På den måde kan du nemt finde nogle andre at sætte på.

Dette er en nem lille tilpasning, som kan gøre dine møbler unikke og mere personlige.

Eksperimentér med maling

En anden lille ændring, der kan gøre en stor forskel, er maling. For mange møbler kan du sagtens selv male i en anden farve end den oprindelige. På den måde kan du altså også få møbler i lige de farver, du vil.

Nogle gange kan du være nødt til at slibe møblerne ned, inden du maler. Andre gange skal du have overfladebehandlet dem først. Dette afhænger af, hvordan møblet ser ud fra start.

Ompolstring af stole og sofaer

Endelig kan du også eksperimentere med forskellige tekstiler i dit hjem. For du behøver ikke at nøjes med det, de kan tilbyde hos din lokale møbelforhandler. Hvis du finder en sofa eller stole, som du kan lide, men som ikke har det rigtige betræk, så er ompolstring en nem løsning.

Nogle møbler kan du forholdsvist nemt ompolstre derhjemme. Du kan dog også vælge at få en møbelpolstrer til at gøre det for dig.