Skab et unikt hjem både indvendig og udvendig

Vil du gerne ændre udseendet i dit hjem til et mere moderne og råt look, kan du med god grund overveje at anvende microcement. Microcement kaldes også microtopping, og det er et tyndt lag af cement, som man kan påføre på alverdens former for overflader. Det er populært at anvende som gulvbelægning, og det giver et moderne udtryk, som vil berige hjemmet med et unikt look. Microcemnt kan også bruges på andre overflader som eksempelvis vægge, hvor det kan give et moderne og minimalistisk udtryk. Læs mere om microcement på https://peterlucathomsen.dk/. Fordelen ved at bruge microcement er, at det giver en solid og hårdfør overflade, det er vandafvisende og nemt at holde rent og mange andre fordele.

Pas godt på husets facade

Et fugeproblem kan se grimt ud, derudover er det også dårligt for husets konstruktion. Hvis fugerne er blevet beskadiget, kan murstenene bliver nedbrudt hurtigere. Derfor skal man passe godt på facaderne på huset og sørge for at få udført en omfugning af murværket i god tid. Hvis man er en gør-det-selv type, er det muligt selv at udføre, men da det er vigtigt, kræver det kendskab til både materialer og værktøj. Hos CSK Omfugning får du professionel fagmand, som kan hjælpe dig med at udføre et godt og flot stykke arbejde, så dit hus får en længere levetid.

Undgå fugt ved udskiftning af mursten

Hvis ens fuger trænger til omfugning, kan man med fordele finde et sted, som også kan udskifte murstenene, hvis de viser tegn på skader. Det kan især være vigtigt omkring døre og vinduer, hvor fugten har nemmere ved at trænge ind, og derfor har mulighed for at sprede sig hurtigt. Derfor kan man med god grund vælge et firma, som er specialister i alle former for facaderenovering, så er man dækket godt ind.