Dit sydfranske eventyr begynder her

Er du også klar til at investere i mange gode sydfranske stunder, så læs med her! Flere og flere begynder at investere i boliger sydpå. For du kender helt sikkert til længslen efter varme stunder og ferie. Og når du har egen bolig i Sydfrankrig, så styrer du helt selv, hvor meget du er i Sydfrankrig og hvor meget du er i det kolde Danmark. Det virker lidt svært, hvor du skal starte, når du vil investere i en bolig, så heldigvis kan du få hjælp fra etacs, som har meget erfaring med ejendomme i Sydfrankrig. Er du klar til at starte dit sydfranske eventyr eller blive inspireret hertil, så læs med her!

Bliv klar over, hvad du søger

Det første trin i processen med at købe din drømmebolig i Sydfrankrig er at blive klar over, hvilken type af ejendom du søger. Skal det være en stor ejendom, som har tilhørende jord, så du kan dyrke små vinplanter eller boltre dig på store enge? Det kan også være, at du gerne vil have en bolig i en pulserende fransk by, med fortovscaféer tæt på og dejlige indkøbsmuligheder. Når du er afklaret med, hvilken bolig du søger, så kan du begynde at lede.

Hvor skal du lede?

Og netop at finde selve boligen i Sydfrankrig kan godt virke uoverskueligt. Sagen er nemlig den, at boligsalg foregår en del anderledes i Sydfrankrig end i Danmark. Eksempelvis kan den samme bolig være til salg hos mange forskellige mæglere, så det kan være svært at holde overblikket over, hvilke priser, bruttoareal og andre detaljer, som er de mest realistiske. Her kan du heldigvis få god hjælp af etacs, som med mere end 15 års erfaring står klar til at hjælpe dig med at navigere på det franske boligmarked. Så hvad venter du på – din drømmebolig i Sydfrankrig venter på dig.