Fra børneværelse til teenageværelse

Der kommer tidspunkt i næsten alle børns liv, hvor det fine og sjove børneværelse ikke længere kan klare kravene for, hvad et sejt værelse skal indebære. Så når dine børn når den alder, skal der måske ske nogle ændringer på værelset. For at lette den proces og gøre den nemmest mulig er der her nogle råd.

Sengen må fornys

Fra krybbeseng til en seng med sengehest og nu noget helt andet. I takt med, at barnet bliver ældre, er der forskellige senge, der synes attraktive. Måske har din teenager lyst til at få skiftet børnesengen ud med noget lidt mere voksent. En dobbeltseng eller måske en trekvartseng, alt afhængig af pladsen og den øvrige indretning. Uanset kan du nok finde en af Saffron beds boxmadrasser, der passer til størrelsen, der giver mening for jer. Saffron beds boxmadrasser findes nemlig i en lang række størrelser og er desuden produceret med høj kvalitet så sengen ikke nødvendigvis behøves en udskiftning igen i den nære fremtid. Den gode kvalitet skal også gerne kunne mærkes, så din teenager kan få den så nødvendige kvalitetssøvn – specielt i denne tumultariske del af livet.

Æstetikken

Der er næsten med sikkerhed også nogle æstetiske elementer, som din teenager ønsker anderledes. Måske en vægfarve eller et gardin, der nu er pinligt frem for sødt. Det kan her måske være fordelagtigt at tage en snak med din teenager og forventningsafstemme, hvad der helt præcist skal ske både inden for det kreative aspekt, men også i forhold til hvad der helt realistisk er mulighed for. Det gode ved Saffron beds boxmadrasser er da at dens stilrene designmuligheder kan passe ind i mange forskellige æstetiske rum, så der i et vist omfang kan være en kreativ frihed. Dermed kan din teenager måske eksperimentere lidt med indretningen, mens sengen bestående af Saffron beds boxmadrasser kan bistå alle disse ændringer i en lang årrække.