Få bæredygtigt indeklima med et køkken fra AUBO

Har du bæredygtigheden med i dine overvejelser om et nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe? Hvis det at få nye bordplader i køkkenet, en prægtig håndvask til dit badeværelse eller en skydedør for garderoben, der kører som smurt, er ting, du overvejer, kan du i øvrigt skele til, hvordan du gør det nye indeklima så bæredygtigt som muligt. Til stor gavn for miljøet.

Af de mest udbredte standarder inden for miljøvenlighed finder du BREEAM, der siden 1990 har været nyttig i forhold til at certificere produkter, der er fremstillet uden unødig belastning af miljøet. Af danske køkkenvirksomheder med BREEAM-certificerede varer var AUBO først.

AUBO er solidt forankret i det vestjyske

Nemt er det at finde gode grunde til at få nyt køkken osv. hos AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe til alle prisklasser har de nemlig tilbud på. Og når det kommer til produkter med BREEAM-certificering, har den vestjyske virksomhed masser af låge- og skabstyper plus flere bordplader og indretningsløsninger. At AUBO netop er solidt forankret i det vestjyske og har sin produktion indenlands sikrer i øvrigt lave CO2-udledninger ved transport af produkterne.

Køb BREEAM-certificerede varer uden merpris

Er det en dyr fornøjelse at købe varer, der ved produktion har skullet leve op til ekstra skrappe krav til bæredygtighed? Nej, egentligt ikke. For hos AUBO kan du købe BREEAM-certificerede varer uden merpris set i forhold til den vejledende udsalgspris, der er gældende for øjeblikket.

Illustrér dine værdier med bæredygtigt køkken

Ønsker du at kunne vise dit splinternye køkken eller bryggers frem og slutte rundvisningen af med en sidebemærkning om, at indeklimaet er bæredygtigt? Så kan du vælge at få BREEAM-certificerede materialer, når du skal forny rummet. Derved lader du dit køkken osv. illustrere dine værdier – så selv hvis rummet ender med et sort/hvidt tema, vil det nu stadig være grønt.