Hvorfor vælge et trægulv?

Ægte trægulve er generelt dyre end for eksempel laminatgulve, så hvorfor vælge et trægulv frem for et laminatgulv?

I bund og grund kommer det helt an på dig, dine behov, og hvad du prioriterer. Trægulve er generelt mere luksuriøse og mere eksklusive end mange andre gulve, så de giver noget mere stilrent til dit hjem. Selvfølgelig giver gulve som laminatgulve også noget flot stilrent i dit hjem, men det mangler bare eksklusiviteten, man får med et trægulv. Det er altså noget mere luksuriøst at sige, at man har et trægulv, end at man har laminat – og du kan også sagtens se forskellen.

Med et ægte trægulv får du også et lille stykke af naturen ind i dit hjem. Du får noget helt unikt og naturligt med et trægulv, som du ikke får med andre gulve. Der findes ikke to træer, der er ens, så derfor er der heller ikke to trægulve, der er det. Selvom du køber det samme trægulv som din nabo, vil det stadig ikke være helt ens, så derfor får du et helt unikt trægulv, som ingen andre har. Med et trægulv får du derfor noget unikt og naturligt, som du bliver glad for i mange år.

Der er rigtig mange forskellige trægulve at vælge imellem, så det er næsten umuligt ikke at kunne finde et trægulv, du bliver helt vild med. Som en ekstra bonus går det naturlige og stilrene udtryk aldrig af mode, så du har sikret dig et gulv, du ikke bliver træt af med tiden. Udover at du kan vælge hvilken træsort, og hvilket udtryk du vil have dit trægulv i, bestemmer du også selv, hvilken overfladebehandling det skal have. Valget mellem olie og lak er helt op til dig og det udtryk, du vil have, at dit gulv udstråler. Med en oliebehandling beholder trægulvet noget naturligt, da det stadig kan ånde, samtidig med at det får en mere naturlig, mat overflade. Ved brug af lak får gulvet en glansfuld og smuk overflade, som giver et mere luksuriøst udtryk. Det kommer derfor helt og adelens an på, om du vil have det mere naturligt eller mere luksuriøst.