Sådan indretter du et lyst badeværelse

Vil du gerne have et lyst og åbent badeværelse, så er der nogle ting, som du kan sørge for og tage hensyn til for at få dette ønske opfyldt.

www.flottebade.dk, finder du alt hvad du skal bruge, for at indrette dit drømmebad.

Hvad er fordelene ved et lyst badeværelse?

Der kan være mange gode grunde til at indrette et lyst badeværelse.

Er dit badeværelse af en mindre størrelse? Så vil det få badet til at virke større, ved at indrette det lyst, fremfor at indrette det mørkt. Dette kan gøres ved at vælge klinker i hvide, eller lys-grå overflader.

Det kan også være en god ide, at vælge badmøblerne kan i lyse træsorter, eller i hvide farver. Vælg også møblerne i en størrelse, så der er luft omkring dem. Det giver en lethed og skaber luft omkring møblet. Lad i det hele taget være med at fylde badeværelset op med udstyr på alle vægge, men hold dig til enkelte minimalistiske produkter.

Naturligt lys, er også med til at skabe et lyst og rummeligt badeværelse, så hvis I har mulighed for at etablere ovenlys, eller stort vindue, så kan det i høj grad bidrage til at gøre dit badeværelse lyst og indbydende.

Spejl: Et spejl kan også være et godt indslag til at skabe lys. Gerne så stort som muligt, uden at det dog skal tage magten fra badeværelset.

Produkter til et lyst badeværelse?

Hvilke produkter skal du så vælge til et lyst badeværelse?

Det handler om, at vælge produkter, som ikke fylder for meget og ikke er alt for store. Så produkter i enkelte minimalistiske linjer, i et spinkelt design, vil være at foretrække.

Med hensyn til overflader, så er krom, det mest enkelte man kan vælge.

Det kan være en fordel, at vælge et spejl med lys, da det får rummet til at fremstå mere rummeligt.