Kom i gang med dit nybyggeri med et kampagnehus

Står du og overvejer at købe nyt hus eller har du allerede købt en grund? Så skal der selvfølgelig planlægges en masse.

Køber man en grund med formål at få bygget sit eget hus, så er det et større projekt man skal i gang med. En af de vigtigste ting man skal finde ud af er, hvordan man gerne vil have sit hus til at se ud, hvordan rummene skal dimensioneres og hele projekteringen skal laves.

Spar penge ved at vælge et kampagnehus

Når man vælger at få lavet sit eget nybyggeri, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal have projekteret hus og lavet plantegninger helt fra bunden af.

En måde at mindske udgifterne en lille smule på, er ved at vælge et kampagnehus. Kampagnehuse er husmodeller, hvor planløsningen er fastlagt på forhånd og kan ikke ændres. De fleste husbygningsfirmaer har også flere forskellige kampagnemodeller at vælge imellem, så man kan vælge den man synes bedst om.

Da der ikke længere er behov for at beslutte en planløsningen og man slipper for flere iterationer af nye plantegninger, hvis der er noget der skal laves om, så kan man spare penge med et kampagnehus frem for at skulle designe det hele fra bunden af.

Med et kampagnehus kan man så tilkøbe flere forskellig ting, såsom indvendigt udstyr eller specielt materialevalg.

Husk det vigtigste – byggetilladelse fra kommunen

Har man valgt at bygge nyt hus, så er der mange ting der skal huskes. Men det vigtigste af det hele er, at der skal søges om byggetilladelse ved kommunen.

Det er ekstremt vigtigt, da man ikke må bygge uden tilladelse og bygger man uden tilladelse fra kommunen kan man i værste fald ende med at skulle rive ned igen.

Derfor kan det være en god ide at få tilknyttet en byggesagkyndig, som ved hvilket dokumentation der skal sendes ind i forbindelse med en byggeanmodning. En anmodning kan nemlig godt afvises hvis der ikke er tilstrækkelig dokumentation med i ansøgningen.

Og bliver en byggetilladelse først afvist, kan det betyde at man skal skyde hele projektplanen længere tilbage i tiden, hvilket hurtigt kan koste mange penge, når arkitekter og byggefolk skal stå på standby indtil man på et tidspunkt får sin tilladelse.

Men når byggetilladelsen først kommer, og alt andet også er på plads, så kan du glæde dig over at se dit hus blive bygget!