Sådan kommer du stressfrit gennem renoveringen

I nogle boliger kan man næsten ikke undgå, at en renovering bliver nødvendig på et eller andet tidspunkt. Det er ofte badeværelset eller køkkenet, der først får brug for fornyelse, da de hurtigere løbende bliver slidt ned. Her er nogle tips til, hvordan man kan undgå stress under renoveringen.

Planlæg alting grundigt

Noget af det, der kan forsage stress under en renovering, er, hvis der opstår situationer eller problemer, som man ikke er forberedt på. Forberedelse er derfor nøglen til en mindre stressende oplevelse, når man står midt i eksempeltvist en badeværelsesrenovering.

Sæt dig ned og lav en grundig plan over, hvordan renoveringen skal forløbe, og hvilke mål du gerne vil nå. Har du fx overvejet, hvad familien skal gøre, når I ikke kan bruge badeværelset under renoveringen? En løsning kunne være at leje en toiletcontainer og/eller en bad container til at stå ude i haven. Særligt en toiletcontainer kan være en stor hjælp, så man ikke behøver blive alt for primitiv, når man skal på toilettet. Man kan evt. få lov at tage et bad hos naboen eller en ven, men hvis man er vant til at gå i bad hver dag, er det nok rarest med en bad container. Du kan evt. undersøge de forskellige muligheder for både toiletcontainer og bad container hos DC-Supply.

Søg hjælp udefra

Det kræver meget planlægning, viden og færdighed at renovere et badeværelse, og selvom det ikke er udelukket, at nogen er i stand til at klare hele projektet selv, så kan det være en rigtig god idé at få hjælp udefra. Find en rådgiver til projektet og tag stilling til, hvilke tilbud der giver bedst mening for jer. Det er også vigtigt at hyre håndværkere man har tillid til og god kommunikation, så der ikke opstår misforståelser. Søg også gerne hjælp fra både familie og venner.