Få din have til at skinne igen efter en hård vinter

Når vinteren er ved at være forbi, og foråret står for skud, så er det også ens betydende med, at din have begynder at blomstre igen. Vinteren kan dog være ret så hård ved din have, hvorfor der kan være brug for, at du hjælper den godt på vej, hvis du ønsker en indbydende have.

Ved du ikke helt, hvordan du skal bære dig ad med at gøre haven forårsklar? Her får du et par gode råd, der kan hjælpe dig godt på vej mod en have, der skinner i forårssolen.

Få styr på græs, hække, træer og buske

Din græsplæne har passet sig selv gennem vinteren, men når det endelig er forår igen, så er det også på tide at klippe græsplænen for første gang. Det er ligeledes på tide at beskære hække, træer og buske, således at de kan vokse fra et godt udgangspunkt. Til denne del af haveforberedelserne kan du bruge en hækkeklipper på el eller benzin.

Mangler du udstyr eller maskiner i forbindelse med dit havearbejde? Hos mange byggemarkeder har du mulighed for at leje udstyr eller maskiner, således at du ikke behøves betale dyre domme for udstyr, du kun bruger en sjælden gang i mellem.

Plant nye blomster

Om foråret begynder blomsterne at spire og springe ud. Vil du gerne skabe endnu mere forårsstemning i din have? Så kan du plante forskellige forårsblomster i din have. Er du så heldig at have blomsterbede, er dette et velegnet sted. Alternativt kan du plante blomster i krukker, som du kan sætte rundt omkring i din have.

Har du ikke grønne fingre? Få hjælp til din have

Nogle er mere vilde med havearbejde end andre. Hvis du finder det uoverskueligt at gøre din have forårsklar, kan du heldigvis få hjælp af et haveservicefirma til at få din have til at skinne igen.