Få en plæne der er slidstærk og ukrudtsfri

rullegræs på skråning

Fordele ved rullegræs

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at det kan være en tidskrævende proces at vente på spirende græs fra små frø. Derfor slipper man for denne kedelige proces, når man vælger rullegræs. Så kan man hurtigt begynde at hoppe rundt på det nye og flotte græs. Der er forskellige løsninger til anlægning af rullegræsset.

Hvis man er interesseret i at blive klogere på rullegræs, kan man hente inspiration online. Faktisk kan man klare det hele selv. Det kræver blot, at hænderne er skruet nogenlunde godt på. Derfra kan man komme langt med lidt tips og tricks fra internettet. Der findes flere forskellige forhandlere af rullegræs i Danmark, rullegræsset bliver billigere jo flere kvadratmeter du køber, og lige nu starter det for eksempel ved kun 20,-.

Gider ikke jord under neglene

Du behøver ikke selv at slave med græs rullerne, hvis du hellere vil bestille græsset og vende tilbage til en færdig plæne klar til brug, så kan du finde hjælp hos rigtig mange anlægsgartene rundt om i landet. Det er selvfølgelig ikke gratis, men i de fleste tilfælde er det så hurtigt overstået, og der kan ikke være tvivl om at det er gjort efter alle kunstens regler.

Mindre arbejde

Når din plæne er anlagt med rullegræs, varer det en rum tid inden du behøver at bekymre dig om hverken mos eller ukrudt. Rullegræsset er dyrket så rodnettet er stærkt og tæt, hvilket gør det svært for ukrudt at få fat. Hvis du om nogle år får problemer med de sædvanlige syndere i græsset, har Volstrup Rullegræs en udførlig guide i både forebyggelse og behandling af f.eks svamp, mos og kryb.  Du kan altid ringe på 98552344 og få svar på tvivlspørgsmål, du kan også bestille gødning sammen med græsset, så er du på forkant.

Rigtig god sommer.