Køb dine Husqvarna og STIHL havemaskiner hos Kalundborg Skov-Park-Have

Intet kan måle sig med en afslappende stund i haven. Men som selve boligen kræver enhver have masser af omsorg. Selvom der findes et væld af firmaer, der gerne varetager havevedligeholdelsen for dig, kan det ikke altid betale sig at uddelegere græsslåning, hækkeklipning og andre haverelaterede opgaver til de professionelle. Med de rette haveredskaber kan du nemlig snildt selv stå for at holde haven fin og indbydende. 

 

Velkommen til Kalundborg Skov-Park-Have 

 

Kalundborg Skov-Park-Have holder til på Elmegade i Kalundborg. Virksomheden specialiserer sig i Husqvarna og STIHL havemaskiner, og som autoriseret forhandler har Kalundborg Skov-Park-Have et stort team af dygtige ekspedienter og mekanikere, der altid leverer den absolut bedste service til de laveste priser på markedet. 

 

Virksomhedens store udvalg

 

Virksomedens udvalg af havemaskiner fra Husqvarna og STIHL omfatter blandt andet robotplæneklippere, batterimaskiner og håndholdte apparater. På virksomhedens hjemmeside finder du dertil masser af sikkerhedsudstyr, som kan give dig den optimale beskyttelse, når du begår dig i haven. 

 

Lidt om havearbejde 

 

Havearbejde er en hård tjans. Men der er mange penge at spare, hvis du selv varetager arbejdet. Har du som regel svært ved at overskue en produktiv tur i haven? Så kan du med fordel følge de tre nedenstående råd. 

 

Læg en plan for dit havearbejde 

 

Planlægning har en evne til at gøre alting mere overskueligt. Læg derfor gerne en plan for dit havearbejde. Beslut dig for, hvad der skal gøres hvornår, og skriv aktiviteterne ind i din kalender, så du ikke kommer til at forsømme dem. Dertil kan det være en god idé at inddrage alle mennesker i husholdningen i havearbejdet. Hvis I er mange om opgaven, kan I hjælpe hinanden med at bevare motivationen. 

 

Udnyt pladsen i din have 

 

Havearbejde er sjovest, når det fører til synlige resultater. Hvis du gerne vil have mest muligt ud af din haven, bør du sørge for at udnytte pladsen, så godt du kan. Tegn et diagram over din have, og beslut dig for indretningen, før du går i gang med arbejdet.  

 

Skab en fin sammenhæng mellem hus og have 

 

Den fineste have er den, der komplimenterer dit hus. Hvis du overvejer at supplere dit havearbejde med udvidelser i form af nye møbler, planter eller blomsterbuske, bør du først finde ud af, hvordan du gerne vil have, at haven skal se ud. Køb et par havemagasiner, og glæd dig ved, at der også er masser af gode indretningsråd at finde online.