Gør din have vinterklar 

Det er blevet efterår, og koldt udenfor. Træerne har fået blade i mange forskellige mørke farver – orange, gul, rød og brun. Træerne smider deres blade ned på jorden, og står tomme tilbage. Græsset begynder også at vokse langsommere og langsommere, mens du kan mærke at kulden og duggen tager til. Efterårets komme betyder også, at haven skal gøres klar til vinteren. Har du mon fået styr på din have? Du kan læse med her og tjekke efter. 

Få en knivskarp hæk 

Selvom alle træerne smider deres blade, gør din hæk det desværre ikke. Det er derfor tid til at få klippet hækken igen, så din have kan blive vinterklar. Her bruger de fleste mænd en motorsav til at klippe hækken med. Det kan derfor være, at du måske skal have en ny, så du er klar til at gå i krig mod grenene og bladene på hækken? Så kunne et forslag herpå være Sværd til Stihl. Disse laver nemlig sværd til kædesave, som kan klare mange forskellige opgaver, når det kommer til træfældning. Sværdene er lavet i modstandsdygtigt krom-molybdæn-stål, som gør, at du får et sværd, som kan holde i mange år frem. 

Bedårende bede

Har du husket at få luget i bedene, for at få det sidste ukrudt væk, så den står skarp til vinteren? Derudover er det en god idé, at du vinterdækker dine sarte planter i bedene. Dette kan gøres på flere forskellige måder, for eksempel ved at stoppe halm eller visne blade rundt om dine planter. 

Hårdføre træer og buske 

Der findes også flere forskellige træer og buske, som kan klare sig gennem vinterens hårde frost og kulde. Her i blandt kan nævnes Birk, diverse frugttræer, Japansk kirsebærtræ, Løn, Pil og Magnolie. Disse kan være med til at pynte i din have hele året rundt, hvilket gør, at haven ikke synes så tom om vinteren.