Forny din have og terrasse

Sommeren står for døren, og det er nu tid til at få ordnet haven, så den ser fin og indbydende ud, når du inviterer dine gæster hjem på terrassen. Terrassen trænger sikkert også til en kærlig hånd, hvis ikke den er blevet udsat for Danmarks vind og vejr i de andre sæsoner. I denne artikel får du dermed en guide til hvordan du kan optimere terrassen og haven, så den bliver klar til at du kan invitere venner og familie hjem til grillaftener og hygge på terrassen.

Terrassen

For at kunne forlænge aftenhyggen ude på terrassen med dine gæster, kan du købe en terrassevarmer, som kan sørge for yderligere varme på terrassen, selvom solen er gået ned. Med en terrassevarmer el behøver i nemlig ikke at finde tæpper og trøjer frem, eller at flytte hyggen indenfor, da denne kan varme jer op ude i den friske luft. Udover en terrassevarmer, er det også essentielt at have flotte hynder på stolene rundt om havebordet. Derudover kan du pynte fint op på havebordet med flotte sommerblomster i smukke krukker.

Haven

Når du kigger rundt i din have, kan du måske få øje på nogle ting, som kan optimeres. Det kan være, at nogle buske er vokset for store, og derfor skal beskæres, for ikke at fylde for meget i haven og vokser over blomsterbedene. Det kan også være, at træerne i haven er vokset meget i foråret, og derfor også skal beskæres, for at trækronen ikke skygger for meget for solen, når I sidder på terrassen eller i haven. Måske skal stakittet også have et ekstra lag maling, for at se flot og nyt ud, når du inviterer gæster hjem i haven. Du kan også fjerne ukrudt og alger fra fliserne i haven, så der ikke vokser mere af dette og kan tage fokusset fra de flotte blomster i resten af haven.